Toptan İç Giyim Ürünleri

BDL İç Giyim İstoç

Destekli Jartiyer Takımı ve Özellikleri ve İp Askılı Dantelli Gecelik ürünlerinin ağırlıklı olarak tanıtımının yer aldığı makalemizde kadın iç giyim ürünlerimizin diğer modellerini de incelemek isterseniz BDL İç Giyim ile iletişime geçebilirsiniz. Kadın iç giyim ve fantezi iç giyim çamaşırlarının en çok tercih edilen firmalarından biri olan BDL İç Giyim ile hayatınıza renk katabilirsiniz.
Toptan İç Giyim Ürünleri - BDL İç Giyim
Toptan İç Giyim Ürünleri - BDL İç Giyim
En iyi toptan iç giyim modelleri nerede satılıyor? İstanbul toptan iç giyim satışlarının adresi neresi? Toptan iç giyim fiyat indirimleri ve kampanyaları var mıdır? Bu soruları çoğaltabiliriz ama soruların cevaplarına geçmek istiyoruz. En iyi toptan iç giyim modelleri İstanbul toptancılar çarşısında (İstoç) satılmaktadır. İstoç’ta uzun yıllardır toptan iç giyim ürünleri satan BDL İç Giyim firması, mağazasından yaptığı satışlarla büyük bir satış hacmine ulaştı.
BDL Toptan İç Giyim İstoç - İstanbul
BDL Toptan İç Giyim İstoç - İstanbul
Ayrıca toptan satışlarda yaptığı kampanyalar ve fiyat indirimleriyle müşterilerin dikkatini çeken ünlü iç giyim markası BDL İç Giyim, ücretsiz kargo hizmetiyle de müşterilerin büyük beğenisini kazanmıştır. Şimdi size BDL İç Giyim firmasının ürünlerinden bahsetmek istiyoruz. Çünkü firmanın iç giyim modelleri dünyanın birçok ülkesinde tercih edilmektedir.

Destekli Jartiyer Takım

BDL İç Giyim markasının en çok beğenilen modellerinin başında bu ürün gelmektedir. Kadınların zevkine göre tasarlanan ve birçok farklı modeli ve rengi üretilen destekli jartiyer takımını almak isteyen müşterilere birçok avantaj sunulmaktadır.
Destekli Jartiyer Takım - Kadın İç Giyim - BDL İç Giyim
Destekli Jartiyer Takım - Kadın İç Giyim - BDL İç Giyim
Toptan alışlarda yüzde 10 fiyat indiriminden yararlanacak müşterilere ücretsiz kargo hizmeti de sunulmaktadır. Eşlerinizi sıra dışı görmek istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden hemen ürün siparişinizi verin. Destekli jartiyer takımının çeşitlerini ve fiyatlarını ve ürünlerin özelliklerini sizinle paylaşmak istiyoruz.

Destekli Jartiyer Takımı ve Özellikleri

Fantezi ürünlerimizde Polyester ve Elastan karışımlı kumaş kullanılmaktadır.

%100 yerli malzemelerden üretilmiş olup, üretiminde sağlığa zararlı herhangi bir materyal kullanılmamıştır.
Destekli Jartiyer Takımı - Bayan Gecelik - BDL İç Giyim
Destekli Jartiyer Takımı - Bayan Gecelik - BDL İç Giyim
Gizli Paket hassasiyeti ile gönderimi sağlanmaktadır.

Hijyen koşulları gereği fantezi iç giyim (takım / tek alt), silikon ürünler, aksesuar, paketi açılmış tüm çoraplarda ürün iadesi ve değişim yapılmamaktadır.
Bakım Talimatı

Maksimum 30°C'de yıkayınız.

Kurutucuda kurutmayınız.

Ağartıcı kullanmayınız.

Kadın Siyah Özel Bölgesi Açık Fantazi Jartiyer Takım: 202,24 TL

Destekli Jartiyer Takım: 205,30 TL

Destekli Jartiyer Takım: 166,23 TL

Kadın Fantezi Jartiyer Takım: 211,87 TL

Kadın Dantel Elleri Kelepçeli Jartiyer Takım: 141,72 TL

İp Askılı Dantelli Gecelik

Bu makalemizde değineceğimiz diğer bir model  toptan iç giyim modelimiz ip askılı dantelli gecelik ürünümüzdür. Hem iç piyasada hem de yurt dışındaki piyasalarda bu modelimize yoğun talep olmaktadır.
İp Askılı Dantelli Gecelik - BDL İç Giyim
İp Askılı Dantelli Gecelik - BDL İç Giyim
Ürün fiyat bilgisini ve detaylarını web sitemizin ilgili sayfasında bulabilirsiniz. Biz yine de model çeşitlerimizi sizinle paylaşmak istiyoruz. Bu modelimizin farklı versiyonlarının fiyatları 110 – 140 TL arasında değişmektedir.

Toptan İç Giyim Satışları

BDL İç Giyim firmasının iki ürünün farklı modellerini ve fiyatlarının bilgisini sizinle paylaştık. Sadece bayan modellerimiz değil, erkek ve çocuk modellerimiz de mevcuttur. En çok tercih edilen iki modelimizden öncellikle bahsetmek istedik. Sonraki makalelerimizde diğer modellerimizle ilgili de detaylı bilgileri sizinle paylaşacağız.

Toptan İç Giyim Ürünleri İletişim

Kadın toptan iç giyim modellerimizi almak istiyorsanız iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilir ya da mağazamızı ziyaret edip ürünlerimizi yerinde inceleyebilirsiniz.

Firma İsmi:   Badılı Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti

Adres:    Mahmutbey Mahallesi. İstoç 28.Ada 2449. Sk. No:31 Bağcılar-İSTANBUL


Mail:     destek@bdlicgiyim.com
Magazin Analiz İç Giyim Estetik Uzmanı

2 Yorumlar

  1. BDL İç Giyim markasının en çok beğenilen modellerinin başında bu ürün gelmektedir. Kadınların zevkine göre tasarlanan ve birçok farklı modeli ve rengi üretilen destekli jartiyer takımını almak isteyen müşterilere birçok avantaj sunulmaktadır.

    YanıtlaSil
  2. İstoç’ta uzun yıllardır toptan iç giyim ürünleri satan BDL İç Giyim firması, mağazasından yaptığı satışlarla büyük bir satış hacmine ulaştı.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski