Toptan İç Giyim Satışları

Toptan İç Giyim BDL

İç giyim çamaşırları sektörünün önde gelen markalarından biri olan BDL İç Giyim firmasının markalarını almak istiyorsanız aşağıda yazılı iletişim numaralarımızdan bizi arayabilir ya da İstoç'ta bulunan mağazamızda bizi ziyaret edebilirsiniz. Eğer mağazamıza uğrarsanız, satış danışmanlarımız size beğendiğiniz ürünlerimizle ilgili detaylı fiyat bilgisi verecek ve kampanya ve ücretsiz kargo hizmetlerimizden bahsedecekler. İstanbul toptan iç giyim çamaşırlarının adresi BDL İç Giyim ile hayatınıza renk katmak istiyorsanız daha fazla gecikmeyin.
Toptan İç Giyim Satışları - Fiyatları - İstoç - BDL İç Giyim
Toptan İç Giyim Satışları - Fiyatları - İstoç - BDL İç Giyim
BDL İç Giyim, İstanbul'da toptan iç giyim satışları yapan birçok iç çamaşırı satan firmadan bir tanesidir. Dünyanın moda merkezleri arasında yer alan İstanbul İstoç'ta 2018 yılında mağaza açarak iç giyim sektöründe faaliyete başlayan BDL İç Giyim firması, sadece Türkiye`de değil, 3 kıtada çok sayıda ülkeye iç giyim çamaşırlarının ihracatını yapmaktadır. Uzman tasarımcılar tarafından her sezonun trendine uygun üretilen iç çamaşırlar, kaliteli ve toptan alımlarda oldukça uygun fiyata mal olmaktadır. Ayrıca BDL İç Giyim firmasından toptan iç giyim ürünü alıyorsanız kargodan da ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.
Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
Firmanın yaptığı kampanyaları takip ederek hem toptan satışlardan indirim kazanabilirsiniz hem de kargo ücretlerinden de kurtulabilirsiniz. Toptan iç giyim satışları ile ilgili sipariş vermek istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Toptan İç Giyim Çamaşırları

BDL İç Giyim firması, iç giyim sektörüne hitap eden her ürünün satışını yapmaktadır. Erkek iç giyim, kadın iç giyim, çocuk iç giyim ve fantezi iç giyim modellerinin satışını yapan firmamızın ürünlerini detaylı olarak incelemek isterseniz web sitemizi detaylı incelemenizi tavsiye ederiz. Ana sayfadan ilgili menülere girerek ürünlerimizin detayları hakkında bilgi alabilirsiniz. Toptan iç giyim satışlarını yaptığımız için yeteri kadar stok adedimiz mevcuttur. Ürünlerimizin bütün detayları web sitemizde mevcuttur.
Toptan İç Giyim Çamaşırları - BDL İç Giyim
Toptan İç Giyim Çamaşırları - BDL İç Giyim
Müşterilerimize ürünlerimiz hakkında bütün bilgileri şeffaf bir şekilde paylaşmayı önemsiyoruz. Fiyat bilgisi, ürün varyansyonları, stok adedi ve sipariş seçenekleri ile ilgili her detaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Erkek Toptan İç Giyim

BDL İç Giyim firmamız satışlarını yaparken ürün kategorilerinde yer alan ürün adetlerimize göre yapıyoruz.
Erkek Toptan İç Giyim - Külot - BDL İç Giyim
Erkek Toptan İç Giyim - Külot - BDL İç Giyim
Erkekler, kadınlar ve çocuklara göre ayrı ayrı modellerimiz mevcuttur. Erkek iç giyim alanında satışını yaptığımız ürünlerimiz şunlardır:  

Erkek İç Giyim: Atlet, Atlet Takım, Külot, Külot Takım, Tayt, Çorap, Pijama Takımı

Sezona göre değişen fiyatlarımız, trend ürünlerimiz ve toptan satışlarımızdan almak istediğiniz indirimler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kadın Toptan İç Giyim

Kadın iç çamaşır ürünlerimizin çeşitleri de oldukça çoktur. İstoç`ta bulunan mağazamızı ziyaret ederek ürünlerimiz hakkında satış uzmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Kadın Toptan İç Giyim


Ürünlerimizi yerinde inceleyerek deneyebilir, toptan satışlarımızla ilgili yaptığımız kampanyalar hakkında da uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

Kadın İç Giyim Ürünleri: Sütyen, Sütyen Takım, Atlet, Atlet Takım, Külot, Külot Takım, Korse, Termal, Boddy, Tayt, Çorap, Pijama Takımı,

Çocuk Toptan İç Giyim

Çocuklarımızın giyim kuşamlarıyla özellikle ilgileniyoruz öyle değil mi? onların mutluluğu, neşesi bizim için oldukça önemlidir.
Çocuk Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
Çocuk Toptan İç Giyim - BDL İç Giyim
Dolayısıyla çocuk ürünlerimizi tasarlarken onların mutluluğunu da ihmal etmiyoruz. Yazlık ve kışlık pijamalarımız erkek ve kız çocuklarımıza göre ayrı ayrı tasarlanmıştır.

Çocuk İç Giyim: Erkek ve Kız Pijama Takımı

Toptan Fantezi İç Giyim

Toptan iç giyim satışları alanında yaptığımız en önemli modellerden birini de fantezi iç giyim modellerimiz oluşturmaktadır. Dikkat çekici modellerimiz, ip askılı geceliklerimiz ile günün bütün yorgunluğunu atacak, doyumsuz bir uyku uyuyacaksınız.
Toptan Fantezi İç Giyim - BDL İç Giyim
Toptan Fantezi İç Giyim - BDL İç Giyim
BDL İç Giyim firmamızın fantezi iç giyim modellerini tercih ederek hayatınıza renk katabilirsiniz.

Fantezi İç Giyim: Gecelik, Fantezi Kostüm, Fantezi Boddol, Jartiyer,

Toptan İç Giyim Satışları İletişim

Yukarıda detaylı olarak bilgisini verdiğimiz ürünlerimizi almak itiyorsanız aşağıda yer alan iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz. Mağazamızı ziyaret ederek ürünlerimizi inceleyebilir, satış uzmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Adres:    Mahmutbey Mahallesi. İstoç 28.Ada 2449. Sk. No:31 Bağcılar-İSTANBUL


Mail:     destek@bdlicgiyim.com

2 Yorumlar

  1. Toptan iç giyim satışları alanında yaptığımız en önemli modellerden birini de fantezi iç giyim modellerimiz oluşturmaktadır. Dikkat çekici modellerimiz, ip askılı geceliklerimiz ile günün bütün yorgunluğunu atacak, doyumsuz bir uyku uyuyacaksınız.

    YanıtlaSil
  2. BDL İç Giyim, İstanbul'da toptan iç giyim satışları yapan birçok iç çamaşırı satan firmadan bir tanesidir. Dünyanın moda merkezleri arasında yer alan İstanbul İstoç'ta 2018 yılında mağaza açarak iç giyim sektöründe faaliyete başlayan BDL İç Giyim firması, sadece Türkiye`de değil, 3 kıtada çok sayıda ülkeye iç giyim çamaşırlarının ihracatını yapmaktadır.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski